Voor en naschoolse opvang

Waarom voorschoolse opvang?
Wellicht wilt u hiervan gebruik maken op vaste dagen, zodat u voor de files uit naar uw werk kunt of een vroege dienst moet draaien. Maar wellicht wilt u er eenmalig gebruik van maken als u een vroege afspraak bij de huisarts heeft. Er zijn verschillende manieren om van de voorschoolse opvang gebruik te maken. Vaste dagen, losse keren, flexibele tijden. Kinderopvang Partou staat voor u klaar!

De voorschoolse opvang is elke dag geopend. Vanaf 07.00 uur is uw kind welkom om rustig wakker te worden, een spelletje te spelen met een vriendje of vriendinnetje, een tekening te maken of heerlijk voorgelezen te worden in de zithoek. Alles onder begeleiding van een vast team gediplomeerde pedagogische medewerkers. Geen gehaast op de vroege morgen en altijd een goede start op school!

De naschoolse opvang is na schooltijd tot 18:30 uur en in de vakanties de hele dag open
Na een lange schooldag is het belangrijk dat kinderen even lekker ontspannen en kunnen doen waar zij zin in hebben. Een vast team van pedagogisch medewerkers zorgt ervoor dat uw kind een fantastische middag beleeft. Spelletjes, knutselen, buitenactiviteiten, dansen en zingen samen met klasgenootjes en vriendjes, maar ook lekker chillen met een boekje of voorleesverhaaltje op de bank. Het kan allemaal.
Aan de hand van een BSO breed thema worden er dagelijks activiteiten aangeboden op de groep. Daarnaast kunnen kinderen ook deelnemen aan verschillende sporten en workshops. Deze KidsClubs worden geleid door vakdocenten. Denkt u hierbij aan een SportClub, SchilderClub, TechniekClub, KookClub of KnutselClub. De uitdagende en leerzame workshops zijn een absolute aanvulling op het reguliere BSO aanbod als uw kind na schooltijd nog even leergierig is. Kortom er is voor ieder wat wils!

Voor uitgebreide informatie kunt u een kijkje nemen op onze website https://www.partou.nl/