Eerste schooldag

Op maandag 2 september zijn we begonnen
 

Meester Chris Hofman

04-oktober-2017

Hallo kinderen en ouders van de Koningin Wilhelminaschool,
 
Het schooljaar is alweer even bezig en inmiddels vliegen de blaadjes alweer van de bomen. Met de herfstvakantie alweer in zicht betekent dit ook dat ik bijna zal gaan starten op de Wilhelminaschool. De kinderen hebben mij natuurlijk al gezien. De ouders nog niet. Daarom zal ik kort vertellen wie ik ben.
Mijn naam is Chris Hofman, 31 jaar en alweer elf jaar getrouwd met Eva. Ik heb twee zoontjes, Judah(3) en Ezra (1). Ik woon met dit mooie gezin in Voorhout. Op dit moment werk ik nog op een basisschool in Leiden welke ik per 31 oktober zal verlaten om de Koningin Wilhelminaschool te gaan versterken.
Naast het lesgeven heb ik nog een groot aantal hobby’s. Deze hebben met name met muziek te maken. Ik ben drummer, speel gitaar, ik zing en speel bas. Ik speel ook zo nu en dan in bandjes mee om een gezellig feestje te bouwen. De gitaar zal natuurlijk in de klas komen te staan en wie weet neem ik ook nog wel een keer andere instrumenten mee! Daarnaast gebruik ik de muziek ook in de kerk waar ik naartoe ga. Naast de muziek ben ik graag bezig met fotograferen en het ontwerpen en bewerken van geboortekaartjes, CV’s en foto’s. Ik ben gek op de natuur en ik ben een groot fan van Netflix om ook wat ontspanning te vinden in het leven met een jong gezin.
 
Ik heb enorm veel zin om op de Wilhelminaschool te gaan werken en samen het laatste jaar van groep 8 tot een succes te maken. Loop gerust een keer binnen, zodat we even kennis met elkaar kunnen maken.
 
In ieder geval zeg ik tegen de leerlingen:
“Tot 1 november!”
 
Chris Hofman