Eerste schooldag

Op maandag 2 september zijn we begonnen
 

Actie Katwijkse ziekte volg onze socials

25-mei-2024

We komen met z’n allen in actie voor de Katwijkse Ziekte!

Twee van onze juffen hebben in hun familie te maken met deze ziekte. Hoe fijn zou het zijn als we met z’n allen heeeeeeeel veel geld op kunnen halen, zodat de kans op een werkend medicijn weer een stapje dichterbij komt.

Wat is de Katwijkse Ziekte?
De Katwijkse ziekte (HCHWA-D) komt, zoals de naam doet vermoeden, vooral voor onder mensen uit de gemeente Katwijk. Het is een erfelijke genetische afwijking die hersenbloedingen veroorzaakt. Mensen met deze ziekte krijgen als ze tussen de 45 en 65 jaar zijn hun eerste hersenbloeding. Jaarlijks overlijden hier tussen de vijfhonderd en duizend mensen aan. Er is nog geen medicijn gevonden voor deze ziekte.

Wat gaan we doen?

- Juf Marianne en juf Liesbeth gaan op 19 mei de halve marathon in Utrecht lopen. Juf Marianne loopt zelfs NOG een halve marathon, namelijk de Slachtemarathon op 15 juni in Friesland. Wat zijn ze stoer he!! Gewoon 21 kilometer rennen!! Misschien heb je ze al een paar keer voorbij zien sjezen tijdens het oefenen. De juffen zijn er al helemaal klaar voor! Op en top fit en supergedreven om die eindstreep te halen, met als doel…. Die superopbrengst voor de Katwijkse ziekte!

- Juf Natascha gaat op 9 juni meedoen aan de Mudmasters in Haarlemmermeer. Dit is 12 kilometer grenzen verleggen. Klimmen, klauteren, rennen en glijden door modder, zand en water….. Juf Natascha is zwaar in training om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor dit mooie doel!!

- Op 25 mei is de Kattukse Tien loop. Met (bijna) het hele team doen we mee aan deze loop. Voor ons een hele gezellige teambuildingsdag, waarbij we bovendien hopen op veel sponsors die ons willen helpen een recordbedrag op te halen voor de Katwijkse Ziekte!

Hoe kunnen jullie ons sponsoren?
Klik op deze link , dan kom je op onze sponsorpagina. Supermegafantastisch als je ons wilt sponsoren. We beloven dat we ons maximaal zullen inzetten!!